Van Uffelen

Dames en heren opgelet

Van Uffelen is een modezaak met een uitgebreid assortiment aan dames- en herenkleding. De collectie van Van Uffelen bestaat uit mooie merkkleding met een zakelijke touch.

Van Uffelen Deventer is gevestigd aan de Lange Bisschopstraat. Het is een relatief grote winkel midden in het kloppende hart van Deventer als het aankomt op shoppen. Op steenworp afstand vind je verschillende lunchgelegenheden en hapjes zaken, waar je tussen het shoppen door even kunt neerstrijken.

Van Uffelen Deventer heeft beschikt over een assortiment aan zowel dames-, als herenmode. De brede collectie voor de dames bestaat uit kledingstukken met een klassieke stijl van merken als Gerry Weber, Taifun en Brax. Voor een meer moderne look hangen er ook merken als Opus, Geisha en Expresso.

Voor de mannen vind je hier merken als: Beaumont, Benvenuto, Bugatti, Calvin Klein, Claudia Sträter, Freebird, Hugo Boss en Marc O’Polo. Dus, voor een kwalitatief goede spijkerbroek, of een perfect passende colbert, moet je zeker bij Van Uffelen een kijkje nemen.

Contactinformatie

Van Uffelen
Lange Bisschopstraat 29
7411 KH Deventer

Voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Lichte helling
  • Rolstoeltoegankelijk