Toen & Nu

Een wereld van edelstenen

Dé winkel voor mineralen, (merk-) sieraden en meer! Bij Toen & Nu kun je edelstenen in alle soorten en vormen vinden. Afkomstig uit alle uithoeken van de wereld.

Bij Toen & Nu vind je niet alleen edelstenen, maar ook bijzondere sieraden. Deze sieraden zijn van bekende merken als Qoss, Biba, One o’clock, Azibi-Ibiza, La belle de Beauté, Thomss en Rebel & Rose.

Kom het gezellig ontdekken! Je kunt hier terecht voor grote en kleine edelstenen, trommelstenen, knuffelstenen, gezondheidshangers, hangers, oorbellen, ringen salie, schelpen, fossielen, haaientanden, tassen schatkisten tarotkaarten. En veel verschilden zoutlampen. Eigenlijk teveel om op te noemen.

Voor iedereen die kennis wil maken met edelstenen is er een workshop over edelstenen. De inhoud van de avond wordt mede bepaald door de deelnemers, want het is een interactief gebeuren. Op verzoek is er veel mogelijk. Hier hebben ze veel kennis op meerdere gebieden m.b.t. stenen. Het ontstaan, de werking, waar moet je op letten bij aanschaf etc. Ook leuk om kado te geven!

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 10:30 - 17:00
woensdag 10:30 - 17:00
donderdag 10:30 - 17:30
vrijdag 10:00 - 17:00
zaterdag 10:00 - 17:00
zondag 13:00 - 17:00

Contactinformatie

Toen & Nu
Broederenstraat 9
7411 LA Deventer

Voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Drempelvrij
  • Handmatige entreedeur
  • Rolstoeltoegankelijk