Sjokolaa

Alles in het teken van chocolade

Sjokolaa is de naam van een relatief nieuwe chocolaterie in Deventer. Hier vind je vele chocolade-producten die ontstaan zijn uit ideeën en plannen van eigenaar/ondernemer Lidy Lentelink.

Chocolade verhoogt het geluksgevoel. Als je eenmaal de overheerlijke chocolade van Sjokolaa heeft geproefd, wil je niets anders meer. Sjokolaa is een winkel vol chocolade-ideeën! In deze winkel kun je naast het kopen van de lekkerste chocolade ook zien hoe de producten op ambachtelijke wijze worden bereid.

Bij Sjokolaa wordt voor de bonbons en truffels een ganache vulling gebruikt. Standaardsmaken als chocoladeganache, karamel en mokka zijn vanzelfsprekend aanwezig, maar ook bijzondere smaken als bitterkoek, vijgen, port-pruim of roosjes zonder doorn. Er is ook een groot assortiment marsepein producten aanwezig. Gelukkig voor de marsepeinliefhebbers vind je deze producten niet alleen tijdens Sinterklaas, maar het gehele jaar door!

Wil je iemand verrassen of jezelf lekker verwennen dan is Sjokolaa zeker een bezoekje waard. Vul hier je tas met speciale bonbons, producten zoals marsepein en chocoladeletters buiten het ‘reguliere’ seizoen. Eventueel kun je de letters ook voorzien van een logo of afbeelding. Kom gerust langs met ideeën en vraag naar de mogelijkheden in de winkel.

Bij Sjokolaa is het ook mogelijk om een workshop chocolade maken te volgen. In de workshop leer je bonbons maken en een chocolade item gebonden aan het seizoen of thema van die maand. Een chocoladeworkshop heeft een minimaal aantal van 5 personen en maximaal 14 personen. Er is ook een mogelijkheid voor individuele opgave op vooraf aangegeven data, de data voor deze workshops zijn te vinden op de website.

Contactinformatie

Sjokolaa
Walstraat 34
7411 GM Deventer

Voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Rolstoeltoegankelijk