Restaurant Bouwkunde

Heerlijk uit eten met uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Restaurant Bouwkunde wordt al 40 jaar met passie en toewijding bestierd door Heleen Boom en Pieter van de Pavoordt. Hier eet je in een intieme, informele en stijlvolle sfeer, waarbij de maaltijd vergezeld gaat van de lekkerste wijnen uit Europa en Zuid-Afrika.

Aan tafel wordt gelachten, gehuild, gevierd en gefeest. Wij zien het allemaal gebeuren in ons restaurant en wij zorgen er graag voor dat dit ook allemaal ongestoord kan. Met goed en heerlijk eten en gezellige, ontspannen bediening, die probeert aan uw wensen tegemoet te komen.

Al bijna 40 jaar lang laten wij u zien en proeven wat we de moeite waard vinden. In de overtuiging dat er meer mensen zijn die houden waar wij van houden: echte wijn en echt eten. Eten dat je bij de presentatie al doet watertanden en dat bovenal lekker smaakt. Eten bereid van ingrediƫnten waarvan de duurzame herkomst bekend is. Waarbij we zoveel mogelijk uit gaan van biologisch en dierenwelzijn.
Hetzelfde kwaliteitsprincipe geldt voor onze wijnen: van de huiswijn tot de meest exclusieve wijn op de kaart. Ze zijn allemaal gemaakt met zorg voor de bodem in de wijngaard en zonder industrieel maakproces. Lekker smakend en heerlijk geurend, al bij de eerste keer dat je je neus in het glas steekt.

Zorg en aandacht voor wat er geserveerd wordt en voor onze gasten - de trouwe gast die al lang kennen en de nieuwe gast die voor het eerst komt - staan bij ons altijd centraal.

Restaurant Bouwkunde wordt in alle gidsen geroemd om de goede prijs-kwaliteit verhouding van de gerechten. Michelin geeft Restaurant Bouwkunde al sinds jaar en dag een Bib Gourmand hiervoor en een extra vermelding voor de wijnkaart. Ook Gault&Millau en de restaurantgids Lekker roemen onze prijs-kwaliteit verhouding.
De wijnkaart van Heleen wordt nationaal en internationaal (Star Winelist) geroemd om het ruime aanbod van prachtige wijnen in diverse prijsklassen.

Restaurant Bouwkunde is geopend op dinsdag tot en met zaterdag vanaf 17.30 uur en op zondagmiddag voor een luie lunch vanaf 13.00 uur.

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 17:00 - 22:00
donderdag 17:00 - 22:00
vrijdag 17:00 - 22:00
zaterdag 17:00 - 22:00
zondag 12:30 - 20:00

Contactinformatie

Restaurant Bouwkunde
Klooster 2-4
7411 NH Deventer

Voorzieningen

Ligging

  • In het centrum

Faciliteiten

  • Bib Gourmand
  • Terras