KunstLokaal | Krijtverfspecialist

Kunstlokaal en specialist decoratieve verftechnieken

Bij Droom & Daad kun alles vinden voor het maken van decoratieve verftechnieken. Vrijwel alle denkbare benodigdheden voor het maken van kunstwerken liggen hier in de schappen. Daarnaast kun je bij hun KunstLokaal workshops volgen als graffiti en etsen.

Droom & Daad is specialist in kunstenaarsmaterialen en decoratieve verftechnieken met o.a. Chalk Paint™, de krijtverf van Annie Sloan en de vernis en wax van Polyvine uit België. Midden in het centrum van Deventer vind je hun winkel en op een andere locatie vind je KunstLokaal, hun les- en workshopatelier. Daar laten zij je graag alles zien over hun producten.

Het deskundige team staat dag in dag uit voor je klaar om advies te geven en mee te denken. En natuurlijk maken ze met hetzelfde gemak even een voorbeeld in hun atelier. Zodat ze de kleuren en mogelijkheden voor een specifieke situatie duidelijk kunnen maken.

Het KunstLokaal is onderdeel van de onderneming 'Droom & Daad'. Bij het KunstLokaal kun je creatieve lessen en workshops volgen. Alle workshops staan in het teken van verven, tekenen en druktechnieken. Heerlijk bezig zijn met je handen.

De workshops: - Graffiti. Creatief omgaan met spuitbussen en sjablonen. Bij deze workshop streetart. - Superschilderij. Bij deze workshop ga je samen met de andere deelnemers een groot schilderij maken. - Etsen. Ga aan de slag met deze oude druktechniek in lijn tijdens de workshop Etsen. - Monoprint. Leer drukken met een snelle vierkleuren druktechniek en maak de meest mooie creaties. - De Smaak. Bij deze workshop staat alles in het tekenen van schilderen wat je proeft. Schilder bijvoorbeeld de smaak van chocolade, citroen of aardbei. - Portret tekenen. Leer in één middag portrettekenen.

Aan de Stromarkt no. 9 vind je Droom & Daad. In een prachtig rijksmonument (Het Huis de Reiger, het geboortehuis van Nederlands beroemdste klassieke componist J.P. Sweelinck 1562-1621) Bovendien beschikken zij achter hun winkel ook over een ruim workshop-atelier en heerlijke koffie en theetuin.

In de winkel verkopen ze onder meer Chalk Paint, de krijtverf van Annie Sloan, en al haar andere producten, de vernissen van Polyvine en ook bijzondere decoratieve materialen, zoals bladmetaal, metaalpoeders, sjablonen en kwasten

Openingstijden

maandag 12:30 - 17:30
dinsdag 12:30 - 17:30
woensdag 12:30 - 17:30
donderdag 12:30 - 17:30
vrijdag 12:30 - 17:30
zaterdag 10:00 - 17:00
zondag gesloten

Contactinformatie

KunstLokaal | Krijtverfspecialist
Stromarkt 9
7411 PJ Deventer

Voorzieningen

Activiteiten

  • Creatief

Toegankelijkheid

  • Bruikbaar toilet
  • Er is een trap aanwezig
  • Handmatige entreedeur
  • Lichte helling