Hotel De Vischpoorte

Schitterende locatie aan de IJssel

Kleinschalig hotel met prachtige hotelkamers en appartementen van één tot zes personen, van basic tot luxe. Compleet ingericht met keukens.

Het bijzondere aan dit hotel is de grote verscheidenheid aan keuzes van hotelkamers en appartementen. Er valt bij veel te kiezen voor de gasten! Niet alleen in grootte, maar ook in faciliteiten, prijs en locatie. Het hotel beschikt over 12 appartementen voor in totaal 40 gasten.

Zeer goede faciliteiten

De kamers en appartementen in Hotel de Vischpoorte zijn heel geschikt voor één nacht, maar ook voor een langer verblijf omdat de meeste appartementen compleet ingericht zijn met een woonkamer, slaapkamer en een keuken.

Het hotel beschikt over parkeerplaatsen bij het hotel en er is een eigen ontbijtservice aanwezig. De locatie is makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg en het station is op 8 minuten loopafstand.

De locaties van de appartementen en kamers zijn stuk voor stuk uniek: in het centrum en aan de IJssel, met mooie uitzichten op de rivier, de Lebuïnustoren of een plein.

Onze gemiddelde gastenwaardering is een 8,6.

Goed én goedkoop overnachten in Deventer?

Naast dit mooie hotel beschikken de eigenaren ook over een hostel met vijf kamers. In totaal beschikt Hostel Deventer over drie 2-persoonskamers en twee 1-persoonskamers. Eén 2-persoonskamer heeft een eigen badkamer, de andere 4 kamers delen 2 wc's en 2 badkamers. Meer informatie: www.hosteldeventer.nl

Het bijzondere aan ons hotel is de grote verscheidenheid aan keuzes van onze hotelkamers/appartementen. Er valt bij ons veel te kiezen voor u. Niet alleen in grootte, maar ook in faciliteiten, prijs en locatie. We beschikken over 12 accommodaties die geschikt zijn voor 1 nacht maar ook voor een langer verblijf.

De kamer of het appartement dat u kiest is altijd in het centrum van Deventer, op loopafstand van alle bezienswaardigheden, horeca en winkelstraten. Ons hotel bevindt zich in de wijk “Het Noorderbergkwartier.” Dit is de oudste wijk van Deventer en is met recht monumentaal te noemen.

Vanuit ons hotel kunt u perfect een stuk langs de IJssel wandelen of fietsen.

Kom ook genieten van de stad en natuur.

Daarom Hotel Vischpoorte

Unieke ligging in het centrum en aan de IJssel

Kamers met mooie uitzichten op rivier, toren of plein

Gemiddelde gastenbeoordeling van 8,6

Grote verscheidenheid aan gezellige kamers

Compleet ingerichte studio’s en ruime appartementen

Geschikt voor short- en longstay

Eigen parkeergelegenheid

Makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. Op 8 minuten loopafstand van het station

Snelle en accurate antwoorden op uw vragen

Openingstijden

maandag 08:00 - 22:00
dinsdag 08:00 - 22:00
woensdag 08:00 - 22:00
donderdag 08:00 - 22:00
vrijdag 08:00 - 22:00
zaterdag 08:30 - 22:00
zondag 08:30 - 22:00

Contactinformatie

Hotel De Vischpoorte
Nieuwe Markt 40
7411 PC Deventer

Voorzieningen

Toegankelijkheid

 • Er is een trap aanwezig
 • Lift

Ligging

 • In het centrum

Faciliteiten hotel

 • Bar
 • Gratis Wifi
 • Lift

Voorzieningen hotelkamer

 • Bad
 • Koffie/Thee faciliteiten
 • Mini bar
 • Televisie

Wifi

 • Gratis Wifi